Kom je oriënteren in de Haagse Ouderenzorg!

meisje + en

Iedereen kan meedoen!

Werken in de ouderenzorg houdt veel meer in dan alleen het verzorgen van onze geliefde senioren. Binnen de VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) zijn we continu op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die zich willen inzetten voor het welzijn van onze ouderen. Daarom nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan een oriëntatietraject. En het maakt niet uit wat je werk- of onderwijsachtergrond is! Ook niet of je jong of oud, man of vrouw of immigrant bent, of dat je wel of niet hebt gestudeerd, iedereen kan meedoen! We laten je graag ervaren hoe het is om te werken in de Haagse Ouderenzorg.

Moeder_kind 349x196

Waarom?

Omdat het ontzettend waardevol werk is! En jij bent keihard nodig. We hebben te maken met krapte op de arbeidsmarkt en het personeelstekort zal vanaf 2025 nog verder oplopen. Het aantal collega’s wat binnenstroomt is te klein, terwijl het aantal cliënten en hun steeds complexer wordende zorgvraag alleen maar groter wordt. We willen het tekort aan mensen in de toekomst beperken. En we willen de zorg, die onze ouderen zo verdienen, waarborgen. Daarom openen we voor iedereen die interesse heeft om in deze branche te gaan werken onze deuren. We bieden jou een unieke kans en je hoeft geen ervaring in de zorg te hebben, want die krijg je van ons!

Oudere vrouw

Maak kennis met de ouderenzorg

Een oriëntatietraject is maatwerk. Dat betekent dat we samen met jou kijken hoe je je het beste kunt oriënteren in de ouderenzorg. Onze ervaren zorgprofessionals staan in ieder geval te popelen om je te ontvangen en beantwoorden graag al jouw vragen! We willen dat je een goed beeld krijgt van wat het betekent om te zorgen voor onze ouderen én vooral om te ontdekken hoe enorm waardevol het werk is.

Vrouw hoofdoek

Klaar met oriënteren?

Heb je jouw interesse ontdekt? En wil je graag jouw talenten bij ons inzetten? Dan kun je op een aantal manieren worden opgeleid. Bijvoorbeeld door dat in delen te doen; iedere keer als je een training hebt gevolgd, ontvang je een certificaat. Wat ook kan is starten met de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Daarin ga je leren én werken tegelijk.

Interesse? Neem contact op!

Heb je interesse in een oriëntatietraject? Neem dan contact op met een van onze Haagse zorgorganisaties. Zij plannen met jou een kennismakingsgesprek in, waarin ze je nog veel meer kunnen vertellen.