Iedereen is welkom in de Haagse Ouderenzorg

Iedereen? Ja, echt iedereen. Zelfs als je nog geen opleiding hebt. Want als jij je wil inzetten in de zorg voor ouderen, dan liggen er volop kansen voor je in de Haagse Ouderenzorg. Je kunt dus meteen aan de slag. Ontdek welke kans er op jou wacht! Doe de sneltest
5453 ZW Connect Website_729x400_v013 5453 ZW Connect Website_729x400_v016 5453 ZW Connect Website_729x400_v012 5453 ZW Connect Website_729x400_v017 5453 ZW Connect Website_729x400_v01

Werken in de ouderenzorg maakt je rijker

Zorgen voor ouderen én voor jezelf? Het kan. Want werken in de Haagse Ouderenzorg maakt je rijker. In een baan die in jouw leven past, waardoor je tijd overhoudt om te sporten of om bij je kinderen te zijn. Het geeft je ook voldoening. Niets is mooier dan zorgen voor een ander en er een goed gevoel voor terugkrijgen. Want jouw werk wordt enorm gewaardeerd. En dat betaalt zich niet alleen uit in een warme glimlach. Werken in de ouderenzorg zet ook de deur open naar nieuwe mogelijkheden. Om door te groeien, je carrière lang. Tussen ouderen die hun levenservaringen met jou delen. Zorg, het maakt je rijker. En jij maakt het verschil!

Meer informatie

Ervaringsverhalen

Vrijwilligers, stagiairs en zelfs bakkers vinden hun weg naar de zorg! Ze vertellen je graag hoe...

Lees meer
Meer informatie

Oriëntatietraject

Ervaring opdoen in de zorg? Meld je dan aan voor een Oriëntatietraject. Jong en oud, iedereen kan meedoen!

Meer informatie
Meer informatie

Meteen solliciteren

Bekijk hier de vacatures van alle organisaties die aangesloten zijn bij de Haagse Ouderenzorg.

Alle vacatures

Snel weten wat bij je past? Doe de test!

Vier antwoorden en jij weet of werken in de Haagse Ouderenzorg iets voor jou is en welke kansen er op je liggen te wachten.

Nieuwe wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg

Op 15 april is het zo ver! Dan gaat onze gezamenlijke wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg van start. Een campagne die tot stand is gekomen dankzij alle zorginstellingen binnen samenwerkingsverband ZorgScala en werkgeversvereniging ZWconnect. Want iedereen in de VVT is op zoek naar nieuwe medewerkers die zich in willen zetten voor onze ouderen.